Jdi na obsah Jdi na menu
 


Backstreet Boys

18. 9. 2007

Backstreet  Boys

Chlapecká pop skupina z americké Floridy orientovaná na teenagerské publikum. Sestavena někdejším manažerem sk. New Kids On The Block, Johnnym WrigObrazekhtem.

Členové:
A.J. - Alexander James McLean (Zpěv)
Nick Carter (Zpěv)
Brian Littrell (Zpěv)
Kevin Scott Richardson (Zpěv)

Howie Dorough (Zpěv)

Diskografie:

2005 Never Gone 
2001 Chapter One 
2000 Black & Blue 
1999 Millennium 
1998 Backstreet's Back 
1996 Backstreet Boys (US) 
1995 Backstreet Boys (Europe)

Obrazek

"As long as you love me and Everybody live"