Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wentworth Miller

3. 10. 2007
TOXT - MySpace Layouts
Candi Kisses

Wentworth  MillObrazeker


Datum narození: 2.6.1972

Místo narození: Anglie

Znamení: blíženci 

Wentworth Miller vystupuje poprvé v celovečerním filmu právě v The Human Stain, poté, co zaujal v oblíbeném moderním televizním seriálu Dinotopia. Miller hrál v mnoha televizních seriálech např. Buffy, přemožitelka upírů (Buffy the Vampire Slayer), Popular a ER. Nedávno také Obrazekhrál v upírské fantasii Underworld s Kate Beckinsale.

Narodil se ve Velké Británii, ale vyrostl v newyorském Brooklynu a vystudoval na Princentonské Univerzitě, kde se začal věnovat herectví, a kde také zpíval v univerzitním sboru.

Filmografie:

2005  Prison Break (TV) (Prison Break)    ...Michael Scofield
2005  Stealth: Přísně tajná mise (Stealth)    ...EDI
2003  Underworld (Underworld)    ...Dr. Adam Lockwood
2003  Lidská skvrna (The Human Stain)    ...Young Coleman Silk
2002  Witness from Dinotopia   ...David Scott
2002  Evolution: The Making of 'Dinotopia'   ...David Scott
2002  Discovering Dinotopia   ...David Scott
2002  Dinotopie (Dinotopia)    ...David Scott
2001  Room 302   ...Server #1

Pár foteček na videu